BJ-Electronics: Mobiele Auto Inbouw Service
 
BJ-Electronics: een professioneel en gecertificeerd mobiel auto inbouwstation voor particulieren, zakelijke bedrijven en overheidsinstanties; gespecialiseerd in het monteren van:
 
    Stinger DSI-computer
    Alarm klasse 1, 2, 3, 4 en 5
    Centrale portiervergrendeling
    Dvd, TV en Playstation/wii
    Carkit en handsfree
    Navigatie Systemen
    Audio Instalatie's
    OBD chip-tuning
    TV-Vrijschakelen
    Cruise control
    Fiscaalbox
 
Met onze compleet ingerichte service wagens kunnen we alle werkzaamheden door de gehele Benelux op locatie bij u uitvoeren. Door de jarenlange ervaring in de technische wereld van auto electronica bent u gegarandeerd van een complete inbouwservice en een goed product. Ook maatwerk wat u of uw garagebedrijf voor onmogelijk houdt kunnen wij in overleg in veel gevallen realiseren.
 
Wij zijn gespecialiseerd en ervaren om alle gangbare inbouw apparatuur snel en professioneel in uw auto te bouwen. Heeft u daarnaast een wens om iets in te bouwen in uw auto maar denkt u dat het niet haalbaar is, neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de (on)mogelijkheden; er is meer mogelijk dan u denkt! In de laatste jaren hebben wij projecten gerealiseerd die fabrieks-af of optioneel via de dealer niet mogelijk zijn.
 
Het leveren van de op deze site genoemde artikelen en meer onderdelen of accessoires kunnen wij verzorgen tegen bodemprijzen.
 
Wilt u het optimale uit uw auto halen, dan is het BJ Electronics inbouw station de vakman die u zoekt! Voor particulieren en zakelijke bedrijven of overheids instanties door de hele Benelux en Duitsland op uw locatie wanneer het u uitkomt.
 
Of bel ons tijdens onze ruime kantooruren tussen 8 en 18 uur (zaterdag 9 tot 13 uur) op nummer: 06 55 17 2550 (vanuit Belgie of Duitsland de eerste 0 vervangen door +31).
 
Een prijsopgave is geheel vrijblijvend.
 
Contactgegevens:
BJ Electronics
Postbus 804
7301 BB    Apeldoorn
Email: info@klasse3.nl
Website: www.klasse3.nl
Tel: 06-55172550
 
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00